Home

Perdormire
Струмица

ДЕНОТ ШТО НИ НОСИ: Струмичанката Александра Јанева со нова балада!

Home

По пауза од скоро две години, синоќа струмичанката Александра Јанева го објави новиот повратнички сингл „Денот што ни носи“.

Песната е заедничко авторско дело на Лазар Цветкоски и Александра Јанева.

„Денот што ни носи“ беше премиерно изведена на 36-тиот Фестивал на забавни мелодии Макфест, а официјалниот видео запис е веќе тука: