ДЕНЕСКА ДО 17:00 ЧАСОТ ДЕЛОВИ ОД КУКЛИШ ЌЕ БИДАТ БЕЗ ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА!

ноември 17, 2021

Делови од Куклиш денеска до 17:00 часот ќе останат без електрична енергија. Информацијата е објавена од ЕВН Македонија – Кец Струмица.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ