Home

Perdormire
Струмица

ДЕДО ЃОРЃИ ПРОГЛАСЕН ЗА СУПЕР БАБА НА ТРАДИЦИОНАЛНАТА ЗДРАВЕЦ АЈВЕРИЈАДА!

Home

На овогодинешната традиционална Здравец Ајверијада за Супер Баба е прогласен Дедо Ѓорѓи Појразов. Тој беше посебно горд што жирито од 3 члена после дегустацијата го прогласи неговиот ајвар за најдобар.