Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: Ви стоиме на располагање доколку имате предлози и деи за решавање на одредени проблеми во општина Струмица!

ноември 4, 2022

Д-р Никола Маџунков, советник во советот на општина Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

✅✅✅ ПРЕДЛОЗИ и ИДЕИ за ПОУБАВA СТРУМИЦА, ПОВЕЛЕТЕ❗

Почитувани сограѓани,
во периодот кој следи ќе бидат креирани програми и Буџет за 2023 година.

❗🤝❗СОВЕТНИЧКАТА ГРУПА на ВМРО-ДПМНЕ и КОАЛИЦИЈАТА ви стои на располагање доколку имате предлози и идеи, за решавање на одредени прашања и проблеми со што Струмица ќе ја направиме поубаво и попристојно место за сите нас.

📥📤 Ве молам, сите што имате предлози дајте ги сега, пишете овде, пишете во инбокс, пишете и на друг советник, сеедно, важно да ги собереме вашите барања, да направиме анализа и сублимат од приоритетите и 2023 г. да реализираме.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: