Home

Perdormire
Екологија Струмица

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: Градоначалниче, вака ли се грижи вашиот најдобар тим во државата за чистотата на општина Струмица?

Home

Д-р Никола Маџунков, советник во советот на општина Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Градоначалниче, вака ли се грижи вашиот најдобар тим во државата за чистотата на општина Струмица? Луѓето се жалат дека околу една недела „Комуналец“ го нема соберено отпадот.