strumica denes logo

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ НА СРЕДБА ВО ШВАЈЦАРИЈА СО ЧОВЕКОТ КОЈ ГИ ИЗМИСЛИ КАПСУЛИТЕ ЗА КАФЕ ВО 1976 ГОДИНА!

Автор:

Датум:

јуни 20, 2024

Автор:

Датум:

јуни 20, 2024

Д-р Никола Маџунков, советник во советот на општина Струмица од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Имавме можност да се запознаеме и да разговараме со Eric Favre, швајцарски иноватор, познат по неговиот изум Nespresso капсула за кафе во 1976.

Разговаравме за сите негови иновации и за целиот негов животен пат и животно искуство.

Се надеваме дека во блиска иднина ќе имаме можност да слушнеме негово предавање во Струмица за сите негови патенти и иновации.