COFFEE BAR „LIFE“ ПОВТОРНО ЗАПОЧНА СО РАБОТА: БИЛЈАРД,ПИКАДО И „ФУДБАЛЧЕ“ – ПОВЕЛЕТЕ НА ДОБРА ЗАБАВА!

август 7, 2020

COFFEE BAR „LIFE“ кој е сместен во срцето на пазарот „Чешел“ на местото на поранешен „Бистро“, започна повторно со работа.

COFFEE BAR „LIFE“ е место каде граѓаните од градот и околните места ќе може да уживаат во својот омилен пијалок и омилената игра: билјард, пикадо или „фудбалче“.

Затоа повелете и уживајте во прекрасниот амбиент и одличната услуга.

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: