ЧИК ВАНЕ, ЏОЧЕ И ПЕЦКО ИГЛЕСИЈАС ДО СОЛЗИ ЈА СМЕЕЈА СТРУМИЧКАТА ПУБЛИКА: „Знаете ли кога ќе се чукне народот? Ка ќе укинат Хелексо и Диазепамо“

август 26, 2022

Исполнет до последното столче, НУЦК „Антон Панов“ во Струмица беше претесен за оние кои сакаа да присуствуваат на „митингот“ на стенд ап комичарот Дејан Малзарков кој ги глуми ликовите на Чик Ване, Џоче и Пецко Иглесијас. На 30 август е закажен повторно настан за оние кои не успејаа да купат карти за првиот. Карти за РЕПРИЗА веќе има во книжарница „Култура”.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: