ЧЕСТИТКИ: Тианде-Струмица слави 5 години успешно постоење!

мај 9, 2022

Скромни и љубезни, секогаш тука да помогнат. Нашите големи пријатели и партнери Тианде-Струмица, денеска слават 5 години успешно постоење. Честитки од тимот на Струмица Денес до целиот тим на Тианде-Струмица и сите корисници на нивните уникатни производи.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ