БРЗА ПОШТА „ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС“ ВРАБОТУВА АДМИНИСТРАТОР/КА ЗА РАБОТА ВО КАНЦЕЛАРИЈА И КУРИР ЗА ДОСТАВА НА ПРАТКИ ВО РЕОНОТ НА СТРУМИЦА!

март 22, 2024

Брза пошта „ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС“ има потреба од АДМИНИСТРАТОР/КА за работа во канцеларија и КУРИР за достава на пратки во реонот на Струмица. Сите заинтересирани кандидати може да се пријават на следниот телефонски број: 071 245 201.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ