БРАВО ЗА СТРУМИЧКАТА ОПТИКА ЛМ: ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА, БЕЗ ЗАМОР ВО ОЧИТЕ – АКЦИЈА ЗА СИТЕ УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ!

октомври 27, 2020

Акција за сите ученици и студенти!

За онлајн настава без замор во очите, очила со BLUE филтер заштита, со или без диоптер за само 2000 денари!

Одберете го моделот кој најмногу Ви се допаѓа и безгрижно следете ја онлајн наставата.

#OptikaLM @optikalm

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: