БИЛЈАРД КЛУБ “ЛАЈФ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА – ПЛАТАТА И УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

декември 10, 2021

Билјард клуб „ЛАЈФ“ има потреба од девојки за работа. Платата и условите се одлични. Пријавување на следниот телефонски број: 076 213 007

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: