strumica denes logo

БЕНЗИНСКИ СТАНИЦИ ВО СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД МОМЧИЊА И ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА – ПОЧЕТНАТА ПЛАТА Е 20.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

април 4, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 4, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Бензински станици во Струмица има потреба од повеќе лица за работа. Почетната плата е 20.000 денари.

Сите оние кои се заинтересирани, може да се јават на следниот телефонски број: 078 259 089