Home

Perdormire
Реклама Струмица

АВТОПЕРАЛНА ВО СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Home

Автоперална во Струмица има потреба од работници со или без работно искуство. Работно време од 09:00 до 17:00 часот. Телефон за информации и пријавување: 070-811-654