„АТЛАНТИС“ РЕСТОРАН СМОЛАРСКИ ВОДОПАД ВРАБОТУВА СКАРА МАЈСТОР – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 314 212

јуни 9, 2021

„Атлантис“ ресторан Смоларски Водопад вработува скара мајстор. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 078 314 212

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: