АНКЕТА ЗА ВОЗАЧИТЕ ВО СТРУМИЦА: На кои улици најмногу во Струмица се оштетуваат возилата и истите треба да бидат санирани?

декември 19, 2021

Оваа објава е направена со цел граѓаните да коментираат на кои улици во градот најмногу се оштетуваат возилата, а надлежните се надеваме дека ќе обрнат внимание на коментарите и ќе го решат проблемот. Вашите коментари може да ги дадете под овој пост.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: