АНКЕТА: ШТО ОЧЕКУВААТ СТРУМИЧАНИ ОД НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА СТРУМИЦА ПОСЛЕ ИЗБОРИТЕ?

септември 12, 2021

На 17 октомври ќе се одржат новите локални избори во Македонија и Струмица ќе добие нов татко на градот. Што очекуваат струмичани од новиот градоначалник? Кои се нивните најголеми проблеми?

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: