АНКЕТА: Имаат ли струмичани доволно пари да ја дочекаат Новата година надвор од границите на Македонија?

декември 9, 2021

Новата година ни е на прагот, туристичките агенции од оваа недела веќе почнаа да ги објавуваат своите понуди за надвор од границите на Македонија. Минатогодишната анкета покажа дека струмичани се’ помалку остануваат да ја прослават новогодишната ноќ во градот. Дали оваа година струмичани имаат доволно пари да ја дочекаат Новата година надвор од границите? Вашите размислувања во коментар.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: