Home

Perdormire
Струмица

АНДОН СТОЈКОВ: ЛК СДСМ СТРУМИЦА ОРГАНИЗИРА ХУМАНИТАРЕН НАСТАН – ВО САБОТА ЌЕ БИДЕ ПОСТАВЕН ШТАНД НА КОЈ ЌЕ ИМАТЕ МОЖНОСТ ДА ДОНИРАТЕ НАМИРНИЦИ!

Home

Андон Стојков, претседател на ЛК СДСМ СТРУМИЦА:

Почитувани,
По повод Меѓународниот ден на храната (16.10.2022) ЛК СДММ Струмица организира хуманитарен настан под слоганот МЛАДИ И СОЛИДАРНИ. Секој кој сака ќе има можност да донира намирници на штандот кој ќе се наоѓа на градското корзо во сабота (15.10.2022), од 12:00 до 16:00 часот.