Home

Perdormire
Спорт Струмица

АК БЕЛАСИЦА РАН ГО НАЈАВИ ПОЛУМАРАТОНОТ „СТРУМИЦА НА УЛИЦА“ НА 11 ЈУНИ: ПРИЈАВЕТЕ СЕ И БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАЈМАСОВНИОТ СПОРТСКИ НАСТАН ВО ГРАДОТ!

Home

Драги љубители на трчањето, со големо задоволство АК БЕЛАСИЦА РАН Ви го најавува третото официјално издание на најмасовниот спортски настан во Струмица, полумаратонот „Струмица на улица“.

На 11 јуни, на ноќните трки од 5К, 10К и полумаратон (21.1К) , Струмица повторно ќе ги обедини атлетичарите, спортистите и рекреативците од целиот регион.

Линк за Пријавување за Струмица на улица 2022:
https://runnerspot.com/event/Strumica

Линк за преглед на официјална патека:
https://goo.gl/UMcck7

Трки:
5К (5 km)
10К (10 km)
Полумаратон (21,1km)

Следете не на:
Струмица на улица / Strumica na ulica
www.strumicanaulica.mk

🤩 Никогаш не е доцна да си поставите нова цел или да сонувате нов сон!

📣 Пријавите се веќе отворени, не чекајте и пријавете се за трката на 5км, 10км или полумаратон!