АД „ЦАР САМУИЛ“ ВО БАНСКО ВРАБОТУВА МАСЕРИ!

февруари 14, 2024

АД Цар Самуил Банско, Струмица го проширува својот тим. Се вработуваат МАСЕРИ. Пријавување на следниот телефонски број: 070 387 571

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ