strumica denes logo

ВО СТРУМИЦА ВО „БЕНЗОИЛ“ ПОЕФТИНО ГОРИВО ЗА 4 ДЕНАРИ – СЕКОГАШ ЧЕКОР ПРЕД ОСТАНАТИТЕ!

Автор:

Датум:

мај 22, 2024

Автор:

Датум:

мај 22, 2024

„БЕНЗОИЛ“ секогаш со промоции за своите потрошувачи. Бензинските станици на „БЕНЗОИЛ“ со попуст за секој литар наточено гориво.

Побарајте Loyalty card на Бензинските станици „БЕНЗОИЛ“ и добијте го попустот веднаш на каса за секој литар наточено гориво.

Секогаш чекор пред останатите. Точете квалитетно гориво во „Бензоил“.