strumica denes logo

ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД ВРАБОТУВА ПРИПРЕМАЧ НА ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ, ТАПАЦЕР И ОПШТИ РАБОТНИЦИ – ПЛАТА ОДЛИЧНА!

Автор:

Датум:

мај 24, 2024

Автор:

Датум:

мај 24, 2024

ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД – СТРУМИЦА вработува:

– ПРИПРЕМАЧ НА ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ
– ТАПАЦЕР
– ОПШТИ РАБОТНИЦИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 077 766 963