ЕЛЕНА ЛУКА ГО ПРОШИРУВА ТИМОТ ВО СТРУМИЦА: СЕ ВРАБОТУВА МОДЕЛАР И ШИВАЧКИ, МОДЕН ДИЗАЈНЕР И ПРОДАВАЧКА!

септември 19, 2023

ЕЛЕНА ЛУКА, РАСПИШУВА КОНКУРС ЗА РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:
МОДЕЛАР И ШИВАЧКИ – ЗА РЕГИОН СТРУМИЦА

Oсновни работни задачи: Кроење, припрема, шиење, корекции,моделирање,

Потребни квалификации:
• Соодветно образование;
• Високо развиеноч увство за естетика;
• Добри организациски, аналитички и интерперсонални вештини;
• Подготвеност за тимска работа;
• Искуство;

ЕЛЕНА ЛУКА, РАСПИШУВА КОНКУРС ЗА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА:

МОДЕН ДИЗАЈНЕР – ЗА РЕГИОН СТРУМИЦА

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните критериуми:

• Поседување на диплома од областа на модниот дизајн
• Познавање на комплетниот процес на моден дизајн
• Пожелно е работно искуство
• Познавање на англиски јазик
• Познавање на работа со компјутер
• Подготвеност за тимска работа
• Самоиницијативност и креативност во работата
• Поседување на одлични комуникациски способности и работа со клиенти
• Организациски способности
• Прилагодливост на зададени рокови

Одговорности и задачи:

• Осмислување и креирање нови колекции
• Изработка на комлетни технички скици
• Координација и следење на производство од идејна скица до финален производ
• Избирање на материјали и нивните својства

Заинтересираните кандидати треба да ги достават следните документи:

• Кратка биографија
• Портфолио

ЕЛЕНА ЛУКА ИМА ПОТРЕБА ОД ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦЕ НА РАБОТНО МЕСТО
ПРОДАВАЧКА – ЗА РЕГИОН СТРУМИЦА

Работни обврски:
• Одржување на ред во продажниот салон;
• Спремање на нарачки и внесување во систем за испорака;
• Креирање излози,

Личен профил:
• Лојалност, одговорност и посветеност;
• Вештини за продажба и ориентираност;
• Одлични комуникациски вештини;
• Ефективност;
• Претходно работно искуство во областа (продажба) ќе се смета за предност

ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 070 368 103 Горан Митров

МЕЈЛ: goran.mitrov@elenaluka.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: