Home

Perdormire
Реклама Струмица

(УПИСИ) НАЈДОБРИ ВО СТРУМИЦА: ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ ВО „АКАДЕМИКА“ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО!

Home

КОНТАКТ: 078 293 017

🔔🔔🔔УПИСИ, УПИСИ, УПИСИ!!!🔔🔔🔔

КУРСЕВИ СПРОВЕДЕНИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ВО СОГЛАСНОСТ СО МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА ОД КОВИД 19 ИЛИ ONLINE КУРСЕВИ КАКО АЛТЕРНАТИВНА ПОНУДА!

Јазични курсеви
(АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ
ШПАНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ТУРСКИ
МАКЕДОНСКИ ЗА СТРАНЦИ) за сите возрасти
во групи и индивидуално

20% ПОПУСТИ НА СИТЕ ВИДОВИ КУРСЕВИ
И УСЛУГИ ЗА ДЕЦАТА ОД СОЦИЈАЛНО
ЗАГРОЗЕНИ ГРУПИ (ДЕТЕ СО САМОХРАН РОДИТЕЛ)
И ФАМИЛИЈАРНИ ПОПУСТИ

ЧАСОВИ ПО МАТЕМАТИКА, ФИЗИКА И ХЕМИЈА
ЗА ОСНОВЦИ, СРЕДНОШКОЛЦИ И СТУДЕНТИ

ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА ЗА ДЕЦА ОД ПРВО
ДО ПЕТТО ОДДЕЛЕНИЕ
(ПИШУВАЊЕ ДОМАШНИ И ДООБЈАСНУВАЊЕ
НА СИТЕ ПОТЕШКОТИИ ПРИ УЧЕЊЕТО СО
ВИСОКО ОБРАЗУВАН НАСТАВНИК ПЕДАГОГ)

СТРУЧНИ И СУДСКИ ПРЕВОДИ

ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА ЗА
МЕЃУНАРОДНИТЕ ИСПИТИ FCE, CAE,
CPE, TOELF, IELTS, TestDaf, Goethe – Zertifikat (A1-C1)