strumica denes logo

ПИЦЕРИЈА „ПАРК БОСИЛОВО“ ВО ДАБИЛЕ ВРАБОТУВА РАБОТНИК/ЧКА ЗА РАБОТА ВО КУЈНА И ХИГИЕНИЧАРКА!

Автор:

Датум:

април 18, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 18, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Пицерија „ПАРК“ со нова локација во Дабиле на излезот кон Босилово и имаат потреба од зголемување на персоналот. Се бараат:

– ХИГИЕНИЧАРКА
– РАБОТНИК\KA ЗА РАБОТА ВО КУЈНА

Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на: 070 347 976