СЕ БАРА ШОФЕР СО „Б“ КАТЕГОРИЈА И РАБОТНИЦИ ЗА ПОДГОТВУВАЊЕ НА БУРГЕРИ – „ХАШТАГ БУРГЕР“ ВРАБОТУВА И НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

октомври 16, 2022

„ХАШТАГ БУРГЕР“ има потреба од работници за подготвување на бургери со можност за цело и скратено работно време и шофер со положена „Б“ категорија. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078-420-180

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: