НОВО ВО СТРУМИЦА: „АЛБАТРОС“ Е НОВАТА ПРОДАВНИЦА ЗА СЕКАКОВ ВИД НА ОБУВКИ КОЈА СЕ НАОЃА ВО БЛИЗИНА НА НАРОДНА ТЕХНИКА!

февруари 23, 2021

„АЛБАТРОС“ е името на новата продавница во Струмица за секаков вид на обувки која се наоѓа во близина на Народна техника, или поточно на улицата „Братство и Единство“ бр.4. Во „АЛБАТРОС“ ќе пронајдете високо квалитетно изработени обувки, со цена која е пристапна за секој. Повелете!

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: