Home

Perdormire
Реклама Струмица

25 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ НА САЛОНОТ ЗА ЗАВЕСИ „ЕЛИЗАБЕТ“ ВО СТРУМИЦА – ВО ПЕТОК И САБОТА ПОПУСТИ ДО 20% НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН!

Home

25 години докажан квалитет и врвна услуга! Салонот за завеси „Елизабет“ во Струмица, слави 25 години успешно постоење, а по тој повод во петок и сабота попусти на целиот асортиман до 20%. „Елизабет“ ви нуди бесплатна монтажа на корнизи,монтажа на роло и забра завеси,вариолајт и венецијанки,земање мерка на лице место,професионална изработка по претходно посетени семинари, како и стручни совети за опремување на домот.

Пошироката понуда на „Елизабет“ опфаќа и фротирки,крпи,бањарки,пижами,вуница,конци, копчиња како и други производи за разубавување на вашиот дом.

Салонот за завеси „Елизабет“ се наоѓа во градскиот трговски центар Глобал во Струмица,веднаш до главниот влез.

Телефон:034/320-434 и 070-310-934.