НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО АД „ЦАР САМУИЛ“ ВО БАНСКО: СЕ БАРА БОЛНИЧАР, КУВАР, ПОМОШНИК КУВАР, КЕЛНЕР И РЕЦЕПЦИОНЕР/КА

ноември 16, 2021

АД Цар Самуил Банско Струмица го проширува својот тим на вработени.

Потребни се вработени на следните позиции:

– БОЛНИЧАР, КУВАР, ПОМОШНИК КУВАР, КЕЛНЕР И РЕЦЕПЦИОНЕР/КА

Вашите биографии пратете ги на е-маил адреса:

vrabotuvanje@carsamuil.com

или на тел: 071-382-937

ПРИЈАВУВАЊЕ САМО ОД 08:00 ЧАСОТ ДО 16:00 ЧАСОТ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ