strumica denes logo

„КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА ГОТВАЧ, ПОМОШНИК ГОТВАЧ, ПИЦА МАЈСТОР, ОПЕРАТОР ВО DELIVER И ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА – ПЛАТА И УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

мај 10, 2024

Автор:

Датум:

мај 10, 2024

„КОНЦЕПТ“ – СТРУМИЦА ВРАБОТУВА:

– ГОТВАЧ
– ПОМОШНИК ГОТВАЧ
– ПИЦА МАЈСТОР
– ОПЕРАТОР ВО DELIVER
– ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА

Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 468 237