„КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА, КЕЛНЕР/КИ, ШАНКЕР/КИ И МЕНАЏЕР/КА!

јули 18, 2022

„КОНЦЕПТ“ во Струмица вработува на следниве позиции:

-ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА

– КЕЛНЕР/КА
– ШАНКЕР/КА И МЕНАЏЕР/КА

Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број:075 347 502

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: