Home

Perdormire
Реклама Струмица

СПОДЕЛЕТЕ, ЛАЈКНЕТЕ И НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР: ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА СО ВКУПЕН НАГРАДЕН ФОНД ОД 50.000 ДЕНАРИ НА ЦЕНТАРОТ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ „Степ Ап“ ОД СТРУМИЦА!

Home

🎉💙💚ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА ЦЕНТАРОТ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ „Степ Ап“ 💚💙🎉

Затоа што секогаш сакаме да ги изненадиме нашите ученици:

Центар за странски јазици “Степ Ап” Струмица на 10.01.2021 објави наградна игра со награден фонд од
5️⃣0️⃣. 0️⃣0️⃣0️⃣денари.

🎰🎉💫66 среќни добитници и тоа:💫🎉🎰

– 3️⃣0️⃣ ваучери од 600 денари,- ослободување од месечна рата за курс по англиски јазик за деца.

– 2️⃣0️⃣ ваучери од 800 денари,- ослободување од месечна рата за курс по германски јазик за деца.

– 1️⃣6️⃣ ваучери од 1000 денари, ослободување од месечна рата курс за возрасни.

За да учествуваш во наградната игра треба да исполниш 5 чекори :

👇👇👇👇👇👇👇👇

✅Лајк на постот 👍

✅Сподели го постот (Јавно) 👀💬

✅Во коментар напиши(Споделено) 💬

✅Лајк на страницата 👍

➡Центар за странски јазици Степ Ап 👍 кликни ОВДЕ за страницата.

➡Centar za stranski jazici Step Up 👍 кликни ОВДЕ за втората страница.

✅Сподели ја страницата (Share)

✅🎰Извлекувањето ќе биде на 30.01.2021 (сабота)💫🎉🎊🎈📣

🎁 СО СРЕЌА 🎁 🥳🥳

#освојваучер

#учистранскијазик