strumica denes logo

20 КАЗНИ ЗА БРЗО ВОЗЕЊЕ НА ПОДРАЧЈЕТО НА СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јули 8, 2023

Категории:

Хроника, Струмица

Автор:

Датум:

јули 8, 2023

Категории:

Хроника, Струмица

На 07.07.2023 во периодот од 15.00 до 21.00 часот на подрачје на СВР Струмица била спроведена засилена контрола над возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од дозволената. Притоа биле констатирани 64 прекршувања на ограничувањата за брзина, од кои 20 на подрачје на Струмица, 16 на подрачје на Гевгелија, 15 на подрачје на Валандово и 13 на подрачје на Радовиш. Сите констатирани прекршоци биле соодветно санкционирани.