strumica denes logo

XO КАФЕ ВРАБОТУВА ШАНКЕР/КА И КЕЛНЕР/КА ВО СТРУМИЦА – ПЛАТА И УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

мај 14, 2024

Автор:

Датум:

мај 14, 2024

Добро познатото место на Струмичани XO Кафе, вработува ШАНКЕР/КА И КЕЛНЕР/КА. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 562 636