Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВА ИНЖЕНЕР НА НЕОПРЕДЕЛЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 444 222!

Home

Струмичката компанија „ВАМЕТАЛ“ има потреба од инжинер на неопределено работно време ( постојан работен однос). Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 078 444 222 или на info@vametal.mk