ВРАБОТУВАЊЕ ВО ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА: СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ЗА МОНТАЖА НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ СО МАКЕДОНСКИ И БУГАРСКИ ПАСОШ – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 070 467 108!

јули 6, 2021

Се бараат работници за работа во Италија и Франција за монтажа на СОЛАРНИ ПАНЕЛИ со македонски и бугарски пасош. Осигурени во Италијанска подружница во Македонија. Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на следниот телефонски број: 070 467 108

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: