ВРАБОТУВАЊЕ ВО „ЕВРО МЕБЕЛ“ – МОНОСПИТОВО: СЕ БАРААТ ТАПАЦЕРИ, КОВАЧИ, ШИВАЧИ И ДРВОПРЕРАБОТУВАЧИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

ноември 7, 2020

,,Евро -Мебел” -с.Моноспитово има потреба од работници :тапацери, ковачи, дрвопреработувачи и шивачи -со работно искуство. Сите заинтересирани може да се јават во просториите на Евро-Мебел или на тел.071-382-155

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: