ВРАБОТУВАЊЕ: НАСКОРО НОВ БУТИК ВО „ГЛОБАЛ“ – „АВЕЛИНО“ БАРА ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА, ПЛАТА 19.000 ДЕНАРИ ПЛУС БОНУСИ!

февруари 22, 2022

Во „Глобал“ наскоро се отвора нов бутик. „АВЕЛИНО“ вработува девојки за работа.

– ПЛАТА 19.000 ДЕНАРИ
– РАБОТНО ВРЕМЕ ОСУМ ЧАСА
– ОСИГУРУВАЊЕ НА ПОЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ
– БОНУСИ
– К 15

СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО.

Пријавување на следниот телефонски број: 078-359-181

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: