Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ: АГАРТА ИНЖИНЕРИНГ-СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД МАЈСТОР ЗА АЛУМИНИУМСКА И ПВЦ СТОЛАРИЈА И МОНТАЖА НА СТАКЛЕНИ ОГРАДИ И НАСТРЕШНИЦИ СО РАБОТНО ИСКУСТВО И ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА!

Home

Агарта Инжинеринг – Струмица, компанија која се занимава со производство и монтажа на градежна столарија.
Потребни квалификации:

*Претходно работно искуство на наведената позиција во монтажа на метални, алуминиумски, стаклени конструкции, алуминиумска и ПВЦ столарија (ракување со рачен и електричен алат, теренска монтажа, итн);

*Завршено средно образование;

*Поседување возачка дозвола Б категорија и активно искуство со управување на моторни возила.

Плата поволна, по договор.
Информации на тел:
078 229 425