ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА, ПЛАТА 45.000 ДЕНАРИ+БОНУСИ: СИЛАБО ДООЕЛ БАРА ШОФЕР ЗА КАМИОН СО „Ц“ КАТЕГОРИЈА!

јануари 9, 2024

СИЛАБО ДООЕЛ вработува шофер за камион со положена „Ц“ категорија. Плата 45.000 денари+бонуси. Сите заинтересирани за подетални информации може да се пријават на следниот телефонски број: 071 345 133

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: