strumica denes logo

ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВААТ ДИСТРИБУТЕРИ СО Б ИЛИ Ц КАТЕГОРИЈА И СМЕТКОВОДИТЕЛ СО ФИНАНСИСКО И МАТЕРИЈАЛНО РАБОТЕЊЕ – „ЕКОФРИЗЕР“ СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

Автор:

Датум:

февруари 5, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 5, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Струмичката компанија „ЕКОФРИЗЕР“ вработува дистрибутери со Б и Ц категорија и сметководител со финансиско и материјално работење. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следните телефонски броеви: 072 221 013 и 071 205 342