Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО САБОТА ЈОСИФОВО SUMMER FEST: РИБЉА ЧОРБА, МАРКО ЛОГАУТ, ЛЕГАТО И CYRILLIC ЗАДОЛЖЕНИ ЗА ДОБРАТА ЗАБАВА!

Home

ЈОСИФОВО SUMMER FEST и оваа година со одлична агенда. Од организација известија дека фестивалот борбата со вирусот ќе ја добие во сабота на 28.08.2021 година. За забавата да биде загарантирана ќе се погрижат:

– РИБЉА ЧОРБА
– МАРКО ЛОГАУТ
– ЛЕГАТО
– CIRILLIC

Инаку, програмата од 27.08 која требаше да биде и прва фестивалска вечер е презакажана за следната година поради сегашната ситуација со вирусот.

За сите подетални информации и резервации на: 078 258 938