ВО МОМЕНТОТ СТРУМИЦА ДЕНЕС Е НАЈПОСЕТУВАН САЈТ ВО МАКЕДОНИЈА!

октомври 5, 2021

Портал Струмица Денес денеска го постигна својот најголем успех во своето десетгодишно постоење. Во последните неколку денови Струмица Денес е најпосетуван сајт во Македонија. Им благодариме на нашите читатели, Струмица Денес сте сите Вие!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ