ВО ИНТЕРЕС НА СТРУМИЧАНИ, ПОВТОРНО ЌЕ ЗАПОЧНЕ ПРОЦЕС ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ И ВО САБОТА, А СЕ РАБОТИ НА ТОА ДА СЕ ИЗДАВААТ И ПОСЛЕ 16:00 ЧАСОТ ВО ТЕКОТ НА РАБОТНАТА НЕДЕЛА!

март 28, 2024

👉 Министерот за Внатрешни работи Панче Тошковски денеска беше во работна посета на Струмичкиот крај. 👈

Во интерес на струмичани, повторно ќе започне процес на издавање на лични документи и во сабота (од наредната), а се работи и на тоа да се издаваат лични документи и во текот на работната недела после 16 часот, со цел луѓето после завршување на работните обврски да можат да си ги подигнат готовите документи.👏

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ