„ТЕМПЕРА“ ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО ВО СТРУМИЦА!

јуни 2, 2022

„ТЕМПЕРА“ во своите две продавници вработува продавачи со и без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 412 091

Инаку, „ТЕМПЕРА“ располага со комплетен градинарски алат: Тримери, косилки; агрегати, компресори, пумпи за наводнување, апарати за заварување, рачен и електричен алат, перачи под висок притисок, правосмукалки, земјоделска механизација и трактори.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: