strumica denes logo

СПОДЕЛУВАЈТЕ: Итно ѝ требаме на малата Теодосија – Се бори со тешка болест WILMS тумор!

Автор:

Датум:

април 28, 2023

Автор:

Датум:

април 28, 2023

Малата Теодосија има помалку од 4 годинки и се бори со тешката болест WILMS тумор.

По онколошки третман и операција, малата Теодосија мора да продолжи да се лекува во странство за што се потребни финансии од 50 000 евра.

Да донираме сите за тригодишната Теодосија на броевите 143102 (Телеком) и 143470 (А1).