strumica denes logo

КОСТАДИН НАКОВСКИ ДОБИ ПЛАКЕТА ЗА НАЈДОБАР ПОЛИЦИСКИ СЛУЖБЕНИК НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА НОВО СЕЛО!

Автор:

Датум:

декември 28, 2022

Автор:

Датум:

декември 28, 2022

Ѓорѓе Божинов, градоначалник на општина Ново Село:

✅️Денес, по потпишаниот меморандум со Независниот синдикат на полицијата, претставуван од претседателот на НСП СВР Струмица, Миле Милески и претседателот на НСП ПС Струмица и ПО Ново Село, Славе Стојанов, а на предлог на највисокиот старешина во ПО Ново Село, беше доделена плакета за најдобар полициски службеник на територијата на Општина Ново Село, на Костадин Наковски

➡️Му посакуваме многу нови успеси и професионални достигнувања