strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВААТ ТАПАЦЕРИ И КОВАЧИ ВО „ЕВРО-МЕБЕЛ“ ВО МОНОСПИТОВО СО И БЕЗ ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

април 27, 2024

Автор:

Датум:

април 27, 2024

ЕВРО-МЕБЕЛ с.Моноспитово има потреба од работници на следниве позиции:

– ТАПАЦЕРИ
– КОВАЧИ

Со или без работно искуство.

За информации јавете се на 071-382-155 или во просториите на Евро-Мебел!