СЕ ВРАБОТУВААТ МОМЧИЊА И ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА ВО КАФИЧ ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ ИСКУСТВО – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078-304-011!

август 29, 2021

M&M Coffee to go има потреба од момчиња и девојки за работа со и без работно искуство. За повеке информации во локалот или 078-304-011

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: